Print denne opskrift
Opskriftnavn:Sommergrønsager med fløde
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:1 lille spidskål
8 små gulerødder
4 forårsløg
100 g friske ærter
------
1 l vand
1 fed hvidløg
1 strimmel citronskal
1 spsk. salt
------
30 g smør
1 spsk. rødvinseddike
------
1/4 l piskefløde
Salt og peber
------
Persille
Mynte
Fremgangsmåde:1. Del spiskålen i kvarte.
2. Skræl og skær gulerødderne i skrå stykker.
3. Del forårsløgene i 3 stykker.
4. Kog grønsagerne møre i vand med krydderierne, en slags af
gangen.
5. Brun smørret i en dyb pande og tilsæt grønsagerne.
6. Tilsæt piskefløden og smag til med salt og peber.
7. Server grønsagerne med et drys af hakket persille og
mynte.