Print denne opskrift
Opskriftnavn:Pimientos Del Piquillo som Maria Luz laver det.
Personer / antal:12 stk.
Ingredienser:Læs hele opskriften før du starter, det tager tid men
smager skønt!

12 stk. Pimientos del Piquillo
------
350 g klipfisk
------
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg i tynde skiver
------
1 spsk. mel
------
3 dl sødmælk
------
Sovsen:

1 spsk. olivenolie
1 hakket løg
------
1 spsk. mel
------
2 dl fiskebouillion
1 dl hvidvin
3 stk. Pimientos del Piquillo
Salt, peber og muskatnød
Fremgangsmåde:1. Udvand klipfisken to døgn og kasser vandet.
2. Læg den udvandede fisk i en gryde og dæk med koldt
vand.
3. Giv fisken et opkog og lad den stå og trække 5 min.
4. Tag fisken op på en tallerken og findel den med en
gaffel.
5. Svits hvidløg i olien, tilsæt fisken og svits.
6. Tilsæt mel og rør rundt.
7. Tilsæt mælk lidt af gangen til sovsen er tyk og jævn.
8. Smag til med salt, peber og muskatnød.

9. Den kolde fiskblanding fyldes i Pimientos del Piquillo.
Læg dem i et ildfast fad dæk med staniol og sæt dem i
ovnen ved 100 grader 1 time.
10. Skru ned til ca. 30 grader ca. 2 timer.

Sovsen:
1. Svits løget i olien.
2. Tilsæt melet og lad det brune let.
3. Tilsæt vinen og fiskebouillon lidt af gangen.
4. Tilsæt 3 Pimientos del Piquillo.

Tag gryden fra varmen og blend det hele.

5. Smag til med salt, peber og muskatnød.

Server de fyldte Pimentos med Spanske løse ris, se under
Spanien.

Et lag ris med den lune sovsen henover og en fyldt
Pimientos ovenpå.