Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Grønkålssalat lun
Personer / antal:
4 personer
Billede:
Ingredienser:
200 g grønkålsblade
100 g æbler i tynde både
2 rødløg i tynde ringe
------
20 g smør
Salt
Peber
Æble - peberodsdressing:
2 dl cremefraiche
1 revet æble
Revet peberrod efter smag
Salt
Fremgangsmåde:
1. Skyl og tør grønkålsbladene med et viskestykke.
2. Riv grønkålen i mundrette stykker uden ribber.
3. Lad smørret smelte i en stor gryde ved kraftig varme,
4. Svits løgene i ca. 1 min.
5. Tilsæt grønkål, æbler og salt og svits i yderligere
ca. 3 min.
6. Smag til og server den lune grønkålssalat sammen med
æble-peberrodsdressing.
1.Vend forsigtigt cremefraiche, æble, peberrod og salt
sammen.
2.Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min.