Print denne opskrift
Opskriftnavn:Torsk med sennepsstuvede kartofler
Personer / antal:4 personer
Ingredienser:750 g Kartofler
------
300 ml Bechamelsovs færdigkøbt eller se tilbehør
------
25 g smør
8 g Grov Fiskesennep
Lidt Bredbladet Persille
Salt og peber
1 Citron
------
600 g Torskefilet uden skind


Fremgangsmåde:Sennepsstuvede kartofler:
1. Skræl kartofler, og skær dem i tynde skiver.
2. Kartoffelskiverne koges i letsaltet vand i 4-5 min.
3. Vandet hældes fra og de dampes tørre i gryden.
4. Kom bechamelsaucen i en gryde
5. Tilsæt smør, fiskesennep og plukket og hakket persille
6. Kog saucen igennem, og tilsæt kartoflerne.
7. Smag stuvningen til med salt, peber samt lidt
citronskal.
8. Kom de stuvede kartofler i et ildfast fad.
9. Del fisken i portionsstykker.
10. Krydr fisken med salt og peber og pres dem halvt ned i
de stuvede kartofler.
11. Sæt fadet i en 225 grader varm ovn i ca. 15-18 min.,
til fisken er færdig, og saucen begynder at gratinere/tage
farve.

Server med en rødbedesalat og revet peberod.