Print denne opskrift
Opskriftnavn:Ossobuco a la Kirsten
Personer / antal:6 personer
Billede:
Ingredienser:6 store skiver osso buco
2 spsk. olie
------
4 gulerødder i fine tern
3 løg i fine tern
------
2 ds. flåede hakkede tomater
5 dl rødvin
------
3 laurbærblade
4 fed hakkede hvidløg
1 spsk. hakket frisk timian
10 hele peberkorn
------


Gremoulata:
1 bdt. bredbladet persille skyllet og hak det groft.
1 citronskal hakkes fint.
4 fed knust hvidløg.
5. Bland alle tre ingredienser.
Fremgangsmåde:1. Skær 3 ridser i kanten af kødstykkerne.
2. Brun ossobuco-skiverne i olien i en stegegryde.
3. Tag kødet op.
4. Svits grønsagerne i gryden.
5. Tilsæt de flåede tomater, vinen og kødet.
6. Giv det hele et opkog.
7. Tilsæt laurbær, hvidløg, timian og peberkorn.
8. Lad retten koge ca. 3 timer til kødet er mørt.

Server med gremoulata og risotto