Print denne opskrift
Opskriftnavn:Salat Nicoise
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:200 g frosne grønne bønner
------
250 g blandet salat
1 rødløg, skåret i tynde skiver
------
4 æg
------
2 ds. tun i olie
100 g sorte oliven
------
salt
sort peber
1 spsk vineddike
1 tsk honning
1 tsk dijon sennep
3 spsk olivenolie
Fremgangsmåde:1. Giv bønnerne et opkog.
2. Lad dem dryppe af i en sigte.
3. Fordel salat, bønner og rødløg på et stort fad.
4. Kog æggene 8 minutter.
5. Skyl æggene med koldt vand og pil dem.
6.  Læg tunen på salaten.
7. Skær æggene i kvarte og fordel dem på salaten
8. Bland dressingen og smag den til.

Lige før serveringen fordeles dresssingen over salaten.