Print denne opskrift
Opskriftnavn:Sort gryde med mørbrad
Personer / antal:4 personer
Ingredienser:1 Svinemørbrad, afpudset og skåret i store tern
------
125 g Bacon i skiver
------
30 g smør
1 spsk. Paprika
------
250 g Champignoner
2 hakkede Løg
------
1 ds. Hakkede tomater
2 spsk. Tomatpure. koncentreret
------
1 spsk. Hvedemel
2 1/2 dl. Piskefløde
------
Salt
Peber
------
200 g Cocktailpølser

Fremgangsmåde:1. Puds mørbraden for sener og hinder.
2. Smelt smørret i en tykbundet stegegryde.
3. Tilsæt paprika og lad den bruse af.
4. Brun mørbraden og bacon i smørret.
5. Tilsæt Champignon og løg
6. Tilsæt tomater, og tomatpure.
7. Lad det hele koge 20 min.
8. Rør mel og fløde sammen lad det koge 5 min.
9. Smag til med salt og peber.

Lige før serveringen tilsættes pølserne.

Server med løse ris eller kartoffelmos.