Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Mørbradbøffer med gorgonzolasovs (som Court laver den)
Personer / antal:
4 personer
Billede:
Ingredienser:
1 svinemørbrad
Dijonsennep
Salt og peber
25 g smør
Sovs:
2 1/2 dl piskefløde
Gorgonzola
Salt og peber
------
1 pakke bacon i tern og stegt
------
1 bdt. forårsløg
Tilbehør:
Løse ris
Fremgangsmåde:
1. Mørbraden afpudses og skæres til bøffer.
2. Smør bøfferne med Dijonsennep og drys med salt og peber.
3. Brun bøfferne i smørret.
Sovsen:
1. Varm fløden op med sovsen.
2. Smag sovsen til med passende mængde ost, salt og peber.
1. Læg bøfferne i et ildfast fad, hæld sovsen over.
2. Drys stegte bacontern og fintklippet forårsløg på.
2. Sæt fadet i en 200 grader ovn ca. 15 min.
Server retten med løse ris.