Print denne opskrift
Opskriftnavn:Toscakage
Personer / antal:8 personer
Billede:
Ingredienser:2 Æg
125 g Sukker
100 g Smeltet smør
1 fintrevet citronskal (usprøjtet)
Citronsaft af en citron
100 g Hvedemel
1 tsk. Bagepulver

Mandelfyld:
100 g Hakkede mandler
100 g Smeltet smør
100 g Sukker
3 spsk. Vand
3 spsk. Honning
2 spsk. Hvedemel
Fremgangsmåde:1. Pisk æg og sukker skummende og tilsæt det smeltede smør.
2. Bland citronskal og -saft, hvedemel og bagepulver i dejen
og rør godt.
3. Smør en springform (ca. 22 cm i diameter) med smør og
hæld dejen i.
4. Bag kagen midt i ovnen i ca. 45 min. ved 150 grader.

Mandelfyld
1. Bland alle ingredienser i en tykbundet gryde og kog
blandingen op under oprøring.
2. Fordel mandelfyldet på den forbagte kage.
3. Bag kagen yderligere ca. 10 min, ved 200 grader til den
er lysebrun.

Lad kagen køle helt af inden servering, server evt. med is
eller flødeskum.