Print denne opskrift
Opskriftnavn:Kylling Pépitoria
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:1 kylling
------
70-80 g hvidt brød
1 dl lys vineddike
------
3 spsk. olivenolie
1 håndfuld mandler
1 stk. helt hvidløg
------
2-3 dl god hønsebouillon
------
2-3 blade laurbær
------
3 spsk. mayonnaise
salt
1 smule peber
Saften af 1/2 citron

Fremgangsmåde:1. Udblød brødet i eddiken.
2. Varm olien op i en gryde og steg de hele fed hvidløg og
mandlerne til de begynder at blive let gyldne.
3. Fisk hvidløg og mandler op af gryden, men lad olien blive
tilbage.
4.  Brun kyllingen der er skåret ud i 8 stykker på alle
sider.
5. Det udblødte brød, mandler og hvidløg kommes i blenderen.
6. Tilsæt hønsebouillon og blend til massen er jævn.
7. Kom det hele i gryden med kyllingestykkerne og dæmp
varmen.
8. Kom laurbærblade ved, og lad det hele simre under låg i
ca. 30 minutter.
9. Når kyllingen er mør tages stykkerne op og holdes varme.
10. Pisk mayonnaisen i og varm sovsen forsigtig op.
11. Smag sovsen til med salt, peber og citronsaft.
12. Hæld sovsen over kyllingestykkerne .

Server med løse ris og en salat