Print denne opskrift
Opskriftnavn:Pasta med spinat og ricotta
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:400 g pasta, penne
------
1 håndfuld pinjekerner
------
1 spsk. olivenolie
1 finthakket løg
1 fed finthakket hvidløg
------
100 g frisk spinat
------
1 citron, saft og fintrevet skal
50 g fintrevet parmasan
150 g ricotta
Fremgangsmåde:1. Kog pastaen se på pakken.
2. Rist pinjekernerne i en dyb pande.
3. Hæld pinjekerneren op i en lille skål.
4. Steg løg og hvidløg i olien til de er klare.
5. Tilsæt spinat og steg det til spinaten falder sammen.
6. Tilsæt citronsaft, citronskal, parmasan og ricotta.
7. Hæld lidt pastavand ved for at få en mere cremet
konstistens.
8. Tilsæt den kogte pasta og smag til med salt og peber.
9. Server pastaen med drys af pinjekerner.