Print denne opskrift
Opskriftnavn:Rababerkage med marengstop
Ingredienser:150 g sukker
175 g smør
2 spsk. vaniljesukker
1 knsp fint salt
------
3 æggeblommer
------
1 dl mælk
------
250 g mel
2 tsk. bagepulver

Marengslag:
200 g sukker
3 æggehvider
------
500 g rababer i skiver
100 g grofthakkede mandler
Fremgangsmåde:1. Rør smør og sukker hvidt.
2. Tilsæt æggeblommerne og pisk.
3. Pisk mælken i.
4. Bland mel og bagepulver og vend blandingen i
dejen.
5. Hæld dejen i smurt form. Gerne en springform ca. 24 cm i
diameter.
6. Æggehviderne piskes, sukker piskes i.
7. Rabarber og mandler vendes i marngsmassen.
7. Blandingen hældes over dejen.
8. Bag den i ovnen ved 200 grader ca. 60 minutter til
overfladen er lysebrun.